11 Şubat 2009 Çarşamba

Sözlüklü Almanca Konuşma Kılavuzu




Resimi büyütmek için tıklayınız.
  
 
Sözlüklü Almanca Konuşma Kılavuzu
Marka:İnkilap
Ürün Kodu:1929-X
Fiyatı:19,44 TL KDV Dahil
Havale/EFT ile:18,47 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )
"Sözlüklü Almanca Konuşma Kılavuzunun başlıca amacı, Almanya başta olmak üzere Almanca konuşulan ülkelere gidenlere, Almanlarla konuşma durumunda olanlara yardımcı olmak, Almancanın temel bilgilerini sağlamak ve bir başvuru eseri olmaktır.
Bunun yanında, ülkemizde turistik kuruluşlarda çalışanların ve Almanca konuşulan ülkelerden gelenlerin de bu kitapçıktan yararlanacağı umulmakta ve beklenmektedir. "Kılavuz"da, Almanca temel kelime hazinesi esas alınmş, kelimeler, insanların topluluk içinde karşılaşacağı önemli durumlar göz önüne getirilmeye çalışılarak seçilmiştir. Almanca kelimelerin okunuşları ise, pratik nedenlerle (fonetik alfabesi ile değil) Türkçe olarak yazılmıştır.
Kitabımızda, "başvuru eseri" olma amacına uygun olarak, önemli kavram grupları liste halinde sunulmakta, önemli gramer konularına da çok özet biçimde değinilmektedir. Bu kitap, Almancayı tam olarak öğretme iddiasında değildi. Ancak okuyucu, örnek cümleler ve sistemli sözlük yardımıyla, standart durumlarda anlama ve cevap verme bakımlarından mutlaka güven kazanacaktır. Bu da, sadece iletişimin daha iyi, daha güzel olmasına yol açmakla kalmayacak, umarız ki, Almancayı daha iyi öğrenme isteğini arttıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder