11 Şubat 2009 Çarşamba

Learn to Speak German 10 Deluxe




Resimi büyütmek için tıklayınız.
 
Learn to Speak German 10 Deluxe
Marka:Eurosoft
Fiyatı:90,00 TL KDV Dahil
Havale/EFT ile:85,50 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )

Learn To Speak German DLX 10 - Almanca Eğitim Seti Başlangıç Orta İleri Düzey Yeni

1 ADET DVD    +  3 ADET AUDIO CD-ROM

Dünyada 4 milyon adedin üzerinde bir satılmıştır

Eksiksiz Learn to Speak Sesli Kursu

iPod, MP3 çalar veya PDA’nız için dersleri içermektedir

ÜCRETSİZ online kurslarla öğrenmeye devam edin

EN KAPSAMLI DİL ÖĞRENME SİSTEMİ MÜKEMMEL SONUÇLAR

Learn to Speak yeni ingilizce öğrenmeye başlayan bir dil öğrencisinden bir dil uzmanına dönüşmenin en hızlı ve en etkili yoludur. Learn to Speak sistemi “Flexible Immersion System”i yaratmak için en son öğrenim teorilerini, ne kadar etkili oldukları kanıtlanmış sınıf içi uygulamalarla birleştiren üniversite dil profesörleri tarafından tasarlanmıştır.

Faydalı kelimeler ve deyimleri öğrenme düzeyinden, kolayca senaryolara dayalı diyalogları keşfetme düzeyine çıkın. 

Daha sonra da gelişmiş konuşma tanıma ve analiz araçları ile yeni becerilerinizi geliştirin. Sonuç ise dünyanın her yerinden milyonlarca insanın kullandığı hızlı bir dil öğrenme yaklaşımıdır.

FLEXIBLE IMMERSION SYSTEM 

Learn to Speak’e özel olan Flexible Immersion System bireysel öğrenme tarzınıza uygun öğrenme yöntemini seçmenizi sağlar. Benzersiz yöntemimiz size gerçek dünyada karşı karşıya kalacağınız durumları ve bu dil etkileşiminin işe yaraması için gerekli desteği verir. 

Cazip etkileşimli videolarımız ve konuşma tanıma araçlarımız ile ana dili İngilizce olan konuşmacılarla sohbet edin. Kalitesi kanıtlanmış ve etkili ders tasarımı, akıcı bir şekilde konuşmak için ihtiyacınız olan dilbilgisi ve kelime temelini de size kazandıracaktır.

LEARN ON THE GO (Hareket Halinde Eğitim)

Aracınızda veya iPod ya da MP3 çalarınızda sesli dersleri dinleyin. Daha sonra da eğitiminize PDA’nız için konuşan sözlük, yazdırılabilir dilbilgisi çalışmaları ve kapsamlı bir başvuru kitabı ile bilgisayarınızda devam edin.

iPod’unuzda dinleyin Learn to Speak Sesli Kursu da pakete dahildir Deyimler ve Başvuru Kitabı 

BEGINNER ( BAŞLANGIÇ DÜZEY ) 
INTERMEDIATE (ORTA DÜZEY) 
ADVANCED (GELİŞMİŞ DÜZEY)

40 LESSONS INCLUDE: (40 DERS) 
Travel Seyahat 
Business İş 
Shopping Alışveriş 
Dining Yemek 
Family Aile 
Everyday life Günlük yaşam 
...and many more … ve çok daha fazlası

FUN (EĞLENCE)

Benzersiz öğrenme oyunları, filmler ve kültürel derslere bayılacaksınız.

EASY ( KOLAY) 
Flexible Immersion System kendi öğrenme yönteminizi ve öğrenme tarzınıza uygun etkinlikleri seçebilmenize olanak sağlar.

EFFECTIVE (ETKİLİ) 
Tüm yeni atölyeler kısa sürede akıcı bir şekilde konuşmaya başlamanız için size ilgili becerilerinizi geliştirme şansı verir.

PERFECT YOUR ACCENT - AKSANINIZI MÜKEMMELLEŞTİRİN 

Gelişmiş konuşma tanıma ve analiz araçları telaffuzunuzu mükemmelleştirerek, İngilizceyi ana diliniz gibi konuşmanızı sağlar.

DÜNYANIN HER YERİNDEN MİLYONLARCA MÜŞTERİNİN GÜVENİNİ KAZANMIŞTIR

Önde gelen üniversite dil uzmanları tarafından hazırlanan Learn to Speak German Deluxe, İngilizceyi çabuk ve kapsamlı bir şekilde öğrettiği kanıtlanmış, yenilikçi bir eğitim programıdır. 

Üç adet ses CD’si, yazdırılabilir başvuru kitabı ve iPod veya MP3 çalarınız için tasarlanan derslerle hareket halinde bile öğrenmeye devam edebilirsiniz. 

Flexible Immersion System ile bu çok kolaydır. Akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı, okumayı ve yazmayı öğrenecek ve İngilizce konusunda kendinize güveniniz artacaktır. Learn to Speak serisinin 1990 yılında ilk satışa sunulduğundan beri tüm zamanların en çok satan dil programı olması şaşırtıcı değildir.

Dünyanın her yerindeki dil öğrencileri tarafından kullanılmaktadır: 
Evde eğitim gören kişiler 
Okullar ve üniversiteler 
Devlet memurları 
Şirketler

Bir sonraki iş seyahatinizde veya tatilinizde ufkunuzu genişletin Sıkça kullanılan kelime ve deyimleri çabuk ve kolayca öğrenin, cazip senaryolar seçin veya tam bir ‘immersion’ dil deneyimi yaşayın. 

Üç adet ses CD’si, basılı başvuru kitabı ve iPod, MP3 çalar veya PDA’nız için tasarlanan sesli derslerle hareket halinde bile öğrenmeye devam edebilirsiniz.

Üniversitede uzmanlar tarafından tasarlanan Flexible Immersion System™, öğrenmeyi çocuk oyuncağına dönüştürür. 

Learn to Speak serisinin 1990 yılında ilk satışa sunulduğundan beri tüm zamanların en çok satan dil yazılım programı olması şaşırtıcı değildir.

Gerçek hayatta karşınıza çıkacak durumlarda anadili İngilizce olan kişilerle konuşun.

İçinde seyahat kılavuzları, çeviri araçları, yurt dışındaki eğitim programları, yabancı dil radyosu, kültürel sitelerle ilgili bağlantıların ve çok daha fazlasının bulunduğu Çevrimiçi Medya Merkezimiz ile öğrenmeye devam edin

Hareket halinde – her zaman ve her yerde – dil öğrenmek için iPod veya PDA’nıza özel MP3 derslerini indirin veya ses CD’lerinizi arabanızda dinleyin

Sistem Özellikleri : Microsoft Windows 2000 veya XP, 128 mb RAM, 50 MB boş sabit disk alanı, Internet Explorer 5.0 ya da sonrası, CD-ROM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder